Happy Dog Maailma

Meidän Premiun koiranruokamme!

All you feed is love

Terve koira on onnellinen koira!

Hyvältä koiranruoalta vaaditaan tänä päivänä paljon enemmän. Yli 50 vuotta rakkautta kotieläimiin on suurin motivaattorimme kehittäessämme täydellisiä reseptejä luonnollisiin ja terveellisiin Premium- koiranruokiin. Niinpä kerromme arvot, jotka ovat meille tärkeitä:

Rakkaus koiriin

Haluaisimme, että jokainen koira voisi elää onnellisen, pitkän ja terveen elämän. Nelijalkaisten asiakkaidemme erityisvaatimukset ovat meille erittäin tärkeitä. Yli 50 vuoden ajan olemme intohimoisesti kehittäneet täydellisiä reseptejä, jotka ovat räätälöity optimaalisesti nelijalkaisten ystäviemme nykyisten elinolosuhteiden mukaan. Jokaiseen elämänvaiheeseen ja kaikkiin vaatimuksiin mukautettuna,tuotamme korkealuokkaista koiranruokaa Happy Dogia suurella rakkaudella ja intohimolla.

 

Rakkaus luontoon

Käytämme korkealaatuisessa koiranruoassamme vain luonnollisia ainesosia. Jopa 80 % tulee Augsburgin alueen ympäristöstä. Periaatteessakaan emme käytä keinotekoisia väri-, aromi- tai säilöntäaineita. Lisäksi varmistamme, että GMO-vapaa koiranruokamme ei ole ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin kustannuksella valmistettu. Luonnon kunnioitus vaikuttaa päivittäiseen toimintaamme ja sillä on pysyvä vaikutus Happy Dog -tuotteisiin – sopusoinnussa ihmisten ja luonnon kanssa.

Rakkaus laatuun

Korkealaatuiset raaka-aineet luonnosta ovat paras lähtökohta Happy Dog -tuotemerkin tuotteille. Thermostufenmix®:n hellävaraisen käsittelyn ansiosta, kaikki vitamiinit ja ravintoaineet säilyvät ja näin syntyy tasapainoinen ja lajinmukainen koiranruokamme. Maukas ja hyvin siedetty ruoka inspiroi monia koiria ja niiden omistajia. Emme käytä lisäaineita, kuten sokeria, väriaineita, aromeja tai säilöntäaineita. Voit luottaa meihin.

 

Rakkaus perinteisiin

Perheyrityksemme valmistaa vuodesta 1765 korkealaatuisia elintarvikkeita. Meidän ensiluokkainen koiranruoka korkea-arvoisista ja luonnolisista raaka-ainelähteistä valmistetaan Bayerin Wehringenissä jo yli 50 vuoden ajan. Happy Dog koiranruokamerkki edistää lajinmukaista ja tervettä ruokintaa, jolla on parhain siedettävyys ja sulavuus.

Ravitsemuskonsepti

Luonto on meille esikuvana  Premium koiranruoan valmistuksessa

Tuotantomenetelmä

Täydelliset reseptit ovat valmistettu Thermostufenmix® menetelmällä

Tuotekehitys

50 vuotta koiranruoanvalmistuksen pioneerina Saksassa

Sosiaalinen sitoutuminen

Yhteiskuntavastuu tarkoittaa meille muiden huomioon ottamista

Astu sisään meidän Happy Dog maailmaan

Meillä on tarjota jokaiseen vaatimukseen sopivin vaihtoehto Happy Dog valikoimasta.  Tutustu meidän sortimenttiin ja opi lisää eläinten ruoastamme, joka tarkoittaa korkeaa sulavuutta ja laadukkaita eläinperäisiä proteiineja. Voit vakuuttua korkealaatuisesta koiranruoastamme.