Laatu ja filosofia

Mikä tekee Happy Dogista niin ainutlaatuista?

Paljastamme sen sinulle tässä, mielellämme.

Hyvät koiranystävät

Perheemme tuottaa Baijerin Wehringenissä laadukasta eläinravintoa jo kolmatta sukupolvea. Olemme suuria koiranystäviä ja siksi pyrimme löytämään niille ihanteellisen ravinnon ja olemme kehittäneet ainutlaatuiset reseptit koirasi terveyden ja elinvoiman vaalimiseen.

Erityistä tässä on: huolellisesti kootut, puhtaasti luonnolliset ja monipuoliset ainekset. Suosimme raaka-aineita kotiseutumme maanviljelijöiltä ja näin vastaamme henkilökohtaisesti ravintomme ainesosien turvallisesta lähteestä. Tuotteisiimme käytetään vain laadukkaita proteiineja, jotka yhdistellään yrttien ja hedelmien arvokkaisiin ominaisuuksiin.

Näin Happy Dog tarjoaa tarkalleen sitä ravintoa, jota koirasi tarvitsee. Jokaiselle koolle, kaikkiin tarpeisiin, jokaiselle ikäryhmälle – pennusta aina vanhuksiin asti.

Voit luottaa siihen: Happy Dogilla ruokit parasta laatua ”Made in Germany”.

Takaan sen nimelläni.

GEORG MÜLLER
Perustaja ja toimitusjohtaja
Gründer und Geschäftsführer
von Happy Dog

Valmistettu Saksassa

Luonnollisesti tuotettua ravintoa perheyrityksessämme Wehringenissä.

Laadukkaat valkuaisainelähteet

Proteiinit ovat peräisin juuri teurastetuista eläimistä.

Mitä keho tarvitsee

Takaamme parhaan sulavuuden yli 90 %

Loppuun asti harkittua luonnollisuutta

Kieltäydymme keinotekoisista väri-, aromi- ja säilöntäaineista sekä geenimuunnelluista raaka-aineista.

Ei eläinkokeita

Kieltäydymme eläinkokeista.

Ei sisällä soijaa

Emme käytä soijaa.

Natural Life-consept

Pyrimme resepteissämme  luonnolliseen ja lajinmukaiseen raaka-aineiden monipuolisuuteen.

Parhaat raaka-aineet

Käytämme laadukkaimpia raaka-aineita ja aineksia paikallisilta maanviljelijöiltä.

Tiukka laadunvalvonta

Tiukat ja riippumattomat valvontatarkastukset  takaavat omavalvonnan lisäksi tasoltaan parhaan mahdollisen laadun.

Olipa kyse lihasta, kalasta tai siipikarjasta – käytämme resepteihimme eläinperäisten valkuaisainelähteiden biologista monipuolisuutta.

Tulos: erityisen tasapainoinen ruoka, jossa on runsaasti laadukkaita proteiineja ja aminohappoja. Näin varmistat Happy Dog Supreme -tuotteilla koirasi valkuaisaineen saannin päivittäisessä ruokinnassa, luonnollisella tavalla.

Ravinnon suhteen herkille koirille Happy Dog Supreme -laadut Africa, Neuseeland, Montana, Lombardia, France, Adalucia ja Karibik tarjoavat vain yhdellä, hyvin sulavalla proteiinilähteellään ihanteellisen vatsaystävällisyyden.

Koiran terveen ravinnon pohja ei ole pelkästään tuore liha. Jotta aineenvaihduntaa tuettaisiin ihanteellisesti ja lajille sopivalla tavalla, ovat luonnontuotteet ja niiden terveyttä edistävät ominaisuudet korvaamattomia. Happy Dog Natural Life Conecpt yhdistää nämä ainesosat. Näin koirasi saa kaikkea, josta elimistö hyötyy täysivaltaisesti – vahvasta vastustuskyvystä aina terveeseen turkkiin asti.

Ainutlaatuinen Happy Dog Natural Life Concept sisältyy kaikissa Supreme-tuotteissa (Poikkeuksena Africa, Mini Africa ja Karibik).

Natural Life Concept on kehitetty edelleen hyväksi havaitusta Happy Dog LifePlus Conecptista. Jotta voisimme pitää ainekset gluteenittomina, emme käytä Kanne-fermenttiä, vaan yrttisekoituksemme sisältää nyt lisäksi maarianohdaketta, jolla katsotaan olevan myös maksan toimintaa tukeva vaikutus.