Meidän ravitsemuskonsepti

Parasta ystävällesi, Happy Dog Natural Life Concept®

Menestysreseptimme Premium koiranruoan valmistuksessa

Luonnolliset raaka-aineet

ja niiden korkea laatu on perusta meidän resepteillemme

Täydelliset reseptit

täydentävät optimaalisesti kaikki koiranne tarpeet

Lempeä valmistus

ilman keinotekoisia säilöntäaineita ja riippumaton laaduntarkkailu

Tämä on meidän filosofiamme yli 50 vuoden ajan Bayerin Wehringenissä, jossa Happy Dog tuotteemme valmistetaan. Mitäköhän tarkemmin meidän tuotteemme sisältävät?

Oikea määrä lihaa

Liha ja arvokkaat proteiinit, parhaasta laadusta, ovat elintärkeitä aminohappojen vuoksi, tärkein osuus koiranruoassamme. Happy Dog kuivaruoassa eläinproteiinin osuus on proteiinin kokonaisosuudesta..

jopa 90%

Luonto on meidän esikuvamme

Happy Dog Natural Life Concept® tarjoaa koirallesi ravitsemuksellisesti järkeenkäypän yhdistelmän kaikista elintärkeistä raaka-aineista ja luonnollisista lisistä. Näin turvaamme aineenvaihdunnan ja suojan elimille.

Happy Dog kuivaruoka sisältää pääraaka-aineen lihan ja tuotteesta riippuen paikallisten hiilihydraatinlähteiden lisäksi luonnollisia ainesosia, kuten yrttejä, pellavansiemeniä tai merilevää. Luonnontuotteet, joilla on terveyttä edistäviä ominaisuuksia, ovat korvaamattomia tukemaan aineenvaihduntaa optimaalisella ja lajinmukaisella tavalla. Näin koirasi saa kokonaisvaltaisesti kaiken, mistä organismit hyötyvät – vahvasta immuunijärjestelmästä terveeseen turkkiin! Tietysti valitsemme laadukkaaseen koiranruokaamme nimenomaan luonnosta peräisin olevat terveelliset ainesosat sen perusteella, onko niillä positiivinen vaikutus koirasi terveyteen ja yhdistämme ne optimaaliseksi ravinnoksi. Voit siis olla varma, ettei koirasi saa yli- eikä alitarjontaa ja ettei puutosoireita esiinny.

Happy Dog ravitsemuskonsepti & terveyttä edistävät vaikutukset:

Valikoidut yrtit

Luonnollinen apu elimille- tuottaa hyvää oloa vatsalle, suolelle, verenkierrolle ja hengitysteille

Omena

Pektiinipitoinen kuitu edistää ruoansulausta ja vahvistaa suolistoflooraa

Inkivääri

Vahvistamaan immuniteettia ja liikuntaelimiä

Merilevä

Luonnollinen kuljettaja elintärkeille ravintoaineille, mineraaleille ja aminohapoille- enemmän hyvää oloa ja kiiltävä turkki

Viherhuulisimpukka-UudestaSeellannista

Paljon Glycosaminoglykaaneja, jotka suojaavat niveliä ja nivelaineita tehden hyvää liikuntaelimille

Pellavansiemen & Auringonkukkaöljy

Runsaasti elintärkeitä Omega-3-ja Omega-6-rasvahappoja säännösteltyyn ruoansulatukseen ja kiiltävään turkkiin

Hiiva(uutettu)

Mannaanioligosakkariini (MOS) ja Nukleotidi hiivasoluista ovat erinomaisia vahvalle immuniteetille

Hiiva (kuivattu)

Suolistofloran tukemiseen

Kaiken kaikkiaan hyvin huolehdittu

Vitamiinit, mineraalit, hivenaineet kuten rasva, proteiini, kuitu ja hiilihdraatit ovat elintärkeitä koirillemme. Meidän ravitseva ja monipuolinen eläintenruoka varmistaa terveellisen ruokinnan  näillä tervellisillä lisillä, luonnosta täydennettynä.

Otamme luonnon esikuvana meidän resepteihimme, tervelliset yrtit alueeltamme. Löydät jokaisesta Happy Dog  pakkauksesta tai verkkosivuiltamme koiranruokiemme sisällöt, mitä raaka-aineita ja lisiä kussakin tuotteessa on.
Ja tiedon miten valitset sopivimman tuotteen koirallesi.

Esimerkki suositusta tuotteestamme

Happy Dog Medium Adult tuotesarjasta Fit & Vital seuraavalla sisällöllä:

Koostumus

Eläinperäiset proteiinit* (14 % siipikarjaa, 4 % lammasta), maissi, maissijauho, riisijauho, ohra, kalajauho (5 %, josta 50 % lohijauhoa), siipikarjanrasva, hemoglobiini*, maksahydrolysaatti, auringonkukkaöljy, juurikasleike* (sokeriton), omenapulppa*, kaliumkloridi, rapsiöljy, hiivat*, natriumkloridi, merilevä*, pellavansiemen (0,16 %), kuivattu täysmuna (0,12 %), simpukanliha* (0,02 %), hiivat* (uutettu), maarianohdake, artisokka, voikukka, inkivääri (0,013 %), koivunlehdet, nokkonen, kamomilla, korianteri, rosmariini, salvia, lakritsijuuri, timjami, (kuivattuja yrttejä* yhteensä 0,16 %); *) kuivattu.

Tuotteessa oleva pellavansiemen sisältää paljon rikasta Omega-3- ja Omega-6-rasvahappoa, sekä omaa korkean osuuden lesitiiniä ja vitamiini E :tä. Näillä on positiivinen vaikutus ihoon ja turkkiin vaikuttaen antioksidantteina.
Simpukanliha tuo tuotteeseen glukosamiineja ja tuo sujaa nivelille. Inkivääri suojaa immuniteettia.

Meidän terveellisellä eläintenruoalla on koirasi kauttaaltaan parhaiten suojattu. 
Riippuen koirasi tarpeista, voit valita parhaan vaihtoehdon sortimenteistamme.
Jos olet epävarma valinnassasi, olemme mielellämme apunasi!

Johtopäätös

Hyvän koiraruoan pitää olla paljon muuta, kuin pelkästään vatsan täyte! Siksi olemme kehittäneet Happy Dog koiranuokaa, elintärkeillä eläinperäisillä proteiineilla ja kuiduilla, täydennettynä luonnollisilla yrteillä, jotta koirasi voisi mahdollisimman hyvin, läpi elämänsä Fit & Vital!