Parasta laatua - Paras palvelu

Olitpa koiranomistaja tai koirista pitävä – täällä pidämme nyt huolta sinusta!

Haluatko tietää, miten Happy Dog koiranruoka valmistetaan?

Syötätkö Happy Dog koiranruokaa ja olet kiinnostunut miten ruoka valmistetaan? Tässä kerromme askel askeleelta miten valmistusprosessimme etenee aina herkulliseksi kroketiksi asti.

Otamme oikean määrän lihaa ja ravitsevia sisäelimiä ja täydennämme niitä elintärkeillä kasviperäisillä lisillä sekä terveellisillä hiilihydraateilla, kuten esimerkiksi perunalla. Hellästi tapahtuva esivalmiselu onnistuu Thermostufenmix® tekniikalla. Näin on kehitetty Bayerin Wehringenissä maistuva  Happy Dog koiranruoka, parhaista laaduista.

Maalaistalo

Luonnolliset raaka-aineet maanviljelijöiltä, Bayerista

Eläinten kasvatus ja kasvien viljely on luottamusasia valikoitujen maanviljelijöiden kanssa. Eläinlähtöinen kasvatus ja pito lihantoimittajillamme on extreemin tärkeää. Yhtä paljon luomme arvoa sille, että mahdollisimman moni raaka-aine, kuten esimerkiski vilja, peruna ja kotimaiset yrtit tulevat alueemme viljelijöiltä.

Kuljetus

Lyhyet kuljetukset, enemmän tuoreutta

Suurin osa raaka-aineistamme tulee Augsburgin ympäristöstä. Lyhyiden kuljetusmatkojen vuoksi, saamme tuoretta tavaraa suoraan pellolta. Näin säästämme ympäristöä ja tuemme maanviljelijöitä alueeltamme.

Thermostufenmix®

Hellävarainen valmistus: Näin säilytämme vitamiinit ja ravintoaineet

Ruokasekoite menee ensiksi noin tunniksi hellävaraiseen höyrytykseen ja kuumennukseen. Kakkosvaiheessa sekoite menee extruuderiputken läpi noin 90 asteisena ja ulos tullessaan muotoutuu erilaisiksi kroketeiksi.

Mylly & sekoittaja

Hienontaa ja sekoittaa

Kaikki raaka-aineet menevät tunnistimien läpi, useamman kerran sekä magneetin alta, jotta vältytään mahdollisilta vierasesineiltä.
Sen jälkeen raaka-aineet menevät myllyyn hienonnettavaksi ja sekoitettavaksi , tämä vaihe kestää 4 minuuttia.

Kuivaus & viimeistely

Huolellinen kuivaus ja öljyllä sivelty

Kroketit kuivataan 125 asteessa 22 minuutin ajan. Kuivauksen jälkeen niissä on kosteutta maksimissaan 12%, joka turvaa pitkän säilyvyyden. Lopuksi kuivaruoka käsitellään korkea-arvoisilla öljyillä ja antioksidanteilla, korketit jäähtyvät lopuksi.

Testaus & paketointi

Laatukontrolli: Vain parasta päätyy säkkeihin

Kroketit menevät vielä kertaalleen metallinpaljastimen läpi, koska korkea laatu on meidän ylin prioriteetti. Sitten kroketeista otetaan näyte laboratorioon, kun olemme varmistuneet siitä, että tuote on laadultaan parasta mahdollista, niin raaka-aineiden kuin turvallisuuden suhteen, voidaan aloittaa tuotteiden pakkaaminen säkkeihin. Tämä on laatua ”made in Germany”.