• Valikoitua proteiinia: 100 % lohta ja merikalaa
  • Ei sisällä viljaa, soijaa, tai lisättyä sokeria
  • Sopii erityisen hyvin ruoka-aineallergioissa

Pur Norway – Merikala

Pur Norway- Lohi ja merikala

100 % kalaa, 0 % kasviperäisiä lisiä

Happy Dog Sensible Pure Norway koiran premium -märkäruoalla täytät koirasi kulhoon puhtaan luonnon. Laadukas märkäruokamme on valmistettu 100 % arvokkaasta valkoisesta kalasta (kampela ja turska) ja hienosta lohesta ja sisältää tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Märkäruoka on luonnollisesti valmistettu ilman soijaa tai muita kasviperäisiä lisäaineita.

Sensible Pure Norway sopii kaikenrotuisille aikuisille koirille sekä herkkien, ruoka-intoleranssista kärsivien koirien ruokkimiseen. Haluatko, että koirallasi on silkkinen ja kiiltävä turkki? Merikaloille on ominaista suuri määrä tärkeitä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka voivat edistää ehjää ihosuojaa ja kiiltävää turkkia.

Liharuoka soveltuu erittäin hyvin yksistään ruokittavaksi sekä yhdistettynä kotiruokaan, se voidaan yhdistää myös Happy Dog Flocken Mixerin kanssa. Terveellisen ruokavalion kannalta Flocken Mixer tarjoaa tärkeitä kuituja vihanneksista ruuansulatuksen tukemiseksi ja hiilihydraatteja energianlähteenä, sekä kaikki tarvittavat vitamiinit.

Haluaisitko vaihtelua muuten kuivaruoalla ruokitun nelijalkaisen ystäväsi ruokalistalle? Vaihda sitten osa kuivaruoasta annoksella märkäruokaa ja anna lemmikkillesi uusia nautinnon hetkiä. Happy Dog Sensible Pure Norway voidaan yhdistää ihanteellisesti kuivaruokaan Happy Dog Sensible Karibia (merikala & peruna), Piemonte (merikala, ankka & kastanjat) tai Ireland (lohi & kani).

* Valmistusprosessista johtuen saattaa sisältää jäämiä muista proteiineista.

 

EI SISÄLLÄ VILJAA

Ei sisällä viljaa

icons-glutenfrei (1)

Gluteeniton

HERKKÄ IHO

Herkkä iho

icons-verdauungssensibel

Herkkä ruoansulatus

SUUREMPI ENERGIANTARVE

Suurempi energiantarve

Pakkauskoot

400 g
Kalaa ja kalaperäisiä sivutuotteita (60 % – valkolihainen kala, lohi)**, kivennäisaineet; ** Valmistuksesta johtuen saattaa sisältää jäämiä muista proteiineista.
raakavalkuainen 9,2 %, raakarasva 5,4 %, tuhka 2,4 %, raakakuitu 0,4 %, kosteus 80 %.
Vitamiineja/kg: A-vitamiini (3a672a) 2000 KY. Hivenaineita/kg: rauta (rauta(II)sulfaatti, monohydraatti 3b103) 30 mg, kupari (kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti 3b405) 1,5 mg, sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti 3b605) 25 mg, mangaani (mangaani(II)sulfaattimonohydraatti 3b503) 2 mg, jodi (kalsiumjodaatti, vedetön 3b202) 0,5 mg. Huomautus: Ruoki huoneenlämpöisenä. Pidä raikasta juomavettä jatkuvasti tarjolla. Avaamattomana parasta ennen / eränro: katso leima. Varastoi viileässä, kuivassa ja pimeässä. Säilytä jääkaapissa avaamisen jälkeen. Nettopaino: katso painatus. Valmistajanro: katso leima.

Kuinka ruokin oikein?

Koiran paino Päivittäinen lihantarve
2 kg 110 g
5 kg 300 g
7.5 kg 400 g
10 kg 600 g
20 kg 900 g
30 kg 1200 g
40 kg 1400 g
60 kg 1800 g

Tölkki voidaan käyttää ruoaksi sellaisenaan ja se soveltuu myös ihanteellisesti sekoitettavaksi Happy Dog FlockenMixerin tai Happy Dog -kuivaruoan kanssa. Ohje ruokintaan pelkästään märkäruoalla: Ohjeet ovat suuntaa-antavia. Yksilöllinen tarve riippuu koiran iästä, rodusta, painosta aktiivisuutasosta ja pito-olosuhteista. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja huolehdi, että tarjolla on aina tuoretta vettä.