• Täysravinto koirille
  • 100 % lammasta – yksi ainoa proteiinilähde
  • Ihanteellinen ravintoyliherkkyyksissä ja allergioissa

Pur Neuseeland – Lammas

100 % eläinproteiinia lampaasta*

Happy Dog Sensible Pur Neuseeland -koiran märkäruoalla ruokit puhdasta luontoa. Laadukas liharuokamme on valmistettu 100 % arvokkaasta lihasta ja muista eläimenosista, kuten sydämestä, keuhkoista ja maksasta ja se sisältää tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Liha ja muut eläimenosat tulevat yksinomaan lampaasta*. Märkäruoka on tietysti valmistettu ilman soijaa tai muita kasviperäisiä lisäaineita.

Sensible Pur Neuseeland sopii täydellisesti kaikenrotuisille aikuisille koirille ja ruoansulatusherkän koiran ruokintaan. Lammas on helposti sulavaa ja siksi erityisen ystävällinen vatsalle ja suolistolle.

Puhdasliharuoka sopii ihanteellisesti yksin ruokittavaksi sekä itse valmistettuihin aterioihin ja se voidaan yhdistää ihanteellisesti Happy Dog Flocken Mixerin kanssa. Flocken Mixer tarjoaa tärkeää karkearehua vihanneksista terveelliseen ruokavalioon ruuansulatuksen tukemiseksi ja hiilihydraatteja energianlähteenä.

Haluatko tuoda lisää vaihtelua muuten kuivaruoalla ruokitun nelijalkaisen ystäväsi ruokalistalle? Vaihda sitten osa kuivaruoasta annokseen märkäruokaa ja anna lemmikkillesi uusia nautinnon hetkiä. Happy Dog Sensible Pur Neuseeland voidaan yhdistää ihanteellisesti Happy Dog Sensible Neuseeland kuivaruokaan (lammas & riisi).

*) Valmistusprosessista johtuen, saattaa sisältää jäämiä muista proteiineista.

Täysravinto aikuisille koirille

 

EI SISÄLLÄ VILJAA

Ei sisällä viljaa

icons-glutenfrei (1)

Gluteeniton

HERKKÄ IHO

Herkkä iho

icons-verdauungssensibel

Herkkä ruoansulatus

SUUREMPI ENERGIANTARVE

Suurempi energiantarve

Pakkauskoot

400 g
800 g
Lampaanliha ja eläinperäiset sivutuotteet lampaasta (lampaankeuhko, lampaanliha 12 %, lampaanmaksa 4 %, lampaansydän)**, kivennäisaineet; ** Valmistuksesta johtuen saattaa sisältää jäämiä muista proteiineista.
raakavalkuainen 11,0 %, raakarasva 8,0 %, tuhka 2,5 %, raakakuitu 0,4 %, kosteus 76 %.
Vitamiineja/kg: D3-vitamiini (3a671) 200 KY, E-vitamiini (all-rac-alfa-tokoferoliasetaatti 3a700) 20 mg. Hivenaineita/kg: sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti 3b605) 21 mg, mangaani (mangaani(II)sulfaatti, monohydraatti 3b503) 1,7 mg, jodi (kalsiumjodaatti, vedetön 3b202) 0,75 mg. Huomautus: ruoki huoneenlämpöisenä. Avaamattomana parasta ennen / eränro: katso leima. Varastoi viileässä, kuivassa ja pimeässä. Säilytä jääkaapissa avaamisen jälkeen. Nettopaino: katso painatus. Valmistajanro: katso leima.

Kuinka ruokin oikein?

Koiran paino Päivittäinen tarve lihaa
2 kg 110 g
5 kg 300 g
7.5 kg 400 g
10 kg 600 g
20 kg 900 g
30 kg 1200 g
40 kg 1400 g
60 kg 1800 g