Happy Dog Sensible Pur Montana
(Vain hevosta)

Täysravinto täysikasvuisille koirille.
Liharuokintaan tai sekoitettavaksi Happy Dog FlockenMixer -hiutaleisiin tai Happy Dog -kuivaruokaan.

Pur Montana – Hevonen

100 % eläinproteiinia hevosesta*

Happy Dog Sensible Pur Montana -märkäruoalla tuot luonnon ruokakulhoon!

Laadukas liharuokamme on valmistettu 100 % arvokkaasta lihasta ja muista eläimenosista, kuten sydämestä, keuhkoista ja maksasta, ja se sisältää tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Liha ja muut eläimenosat tulevat yksinomaan hevoselta*. Korkealuokkainen märkäruoka on valmistettu luonnollisesti ilman soijaa tai muita kasviperäisiä lisäaineita.

Sensible Pure Montana on ihanteellinen kaikenrotuisille aikuisille koirille sekä herkkien koirien ruokkimiseen, joilla on ruoka-intoleranssi.

Täysliharuoka sopii täydellisesti yksin ruokittavaksi tai yhdistettynä kotiruokaan, se voidaan yhdistää myös Happy Dog Flocken Mixerin kanssa. Flocken Mixerin kasviksista saadut tärkeät ravintokuidut tukevat ruoansulatusta ja hiilihydraatit toimivat energian toimittajana.
Kaipaatko muuten kuivaruoalla ruokitun nelijalkaisen ystäväsi ruokalistalle lisää vaihtelua? Sitten voit helposti korvata osan kuivaruoasta annoksella märkäruokaa ja näin varmistaa rakkaallesi uusia ilon hetkiä. Happy Dog Sensible Pur Montana voidaan yhdistää ihanteellisesti Happy Dog Sensible Montana -kuivaruokaan (hevonen & peruna). *) Valmistusprosessista johtuen, saattaa sisältää jäämiä muista proteiineista. Täysravinto aikuisille koirille.

Pakkauskoot

400 g
Hevosenliha ja eläinperäiset sivutuotteet hevosesta (hevosensydän, hevosenkeuhko, hevosenliha, hevosenmaha, hevosenmaksa)**, kivennäisaineet; ** Valmistuksesta johtuen saattaa sisältää jäämiä muista proteiineista.
raakavalkuainen 11,6 %, raakarasva 5,0 %, tuhka 2,0 %, raakakuitu 0,4 %, kosteus 79 %.
Vitamiineja/kg: D3-vitamiini (3a671) 200 KY, E-vitamiini (all-rac-alfa-tokoferoliasetaatti 3a700) 20 mg. Hivenaineita/kg: sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti 3b605) 21 mg, mangaani (mangaani(II)sulfaatti, monohydraatti 3b503) 1,7 mg, jodi (kalsiumjodaatti, vedetön 3b202) 0,75 mg. Huomautus: ruoki huoneenlämpöisenä. Avaamattomana parasta ennen / eränro: katso leima. Varastoi viileässä, kuivassa ja pimeässä. Säilytä jääkaapissa avaamisen jälkeen. Nettopaino: katso painatus. Valmistajanro: katso leima.