Perunat koiran ja kissan kuivaruoassa

QS/lr 10.11.2023                  

Hyvät asiakkaamme,

Lemmikkieläinten hyvinvointi ja kuluttajansuoja ovat yksi tärkeimmistä prioriteeteistämme.

Ajankohtaisista tapahtumista johtuen olemme saaneet paljon kyselyitä perunoiden käytöstä kuivaruoassa koirille ja kissoille. Eläintenomistajat ovat erittäin huolissaan perunaa sisältävien tuotteiden turvallisuudesta ja huoli on täysin ymmärrettävää.

Etelä-Saksalaisena valmistajana raaka-aineen laatu ja turvallisuus ovat meille korkein mahdollinen arvokysymys. Tästä syystä kaikki raaka-ainetoimittajamme käyvät läpi yksityiskohtaisen hyväksymisprosessin ja voimme luottaa näin ollen pitkäaikaisiin, luotettaviin toimittajiin.

Hankimme muun muassa elintarvikelaatuisia perunahiutaleita, jotka toimittaja testaa säännöllisesti glykoalkaloidipitoisuuden suhteen.

Saamme analyysitulokset säännöllisesti.

Suuret määrät kuivattuja perunoita ostetaan alueellisesti Baijerilaisilta maanviljelijöiltä. Raaka-aineille suoritetaan saapuvien raaka-aineiden tarkastus ja käytössämme on meidän tai ulkopuolisten laboratorioiden tarkastama ja määritelty seurantaohjelma.

Säännöllisten sisäisten tarkastusten lisäksi teemme myös jatkuvasti lisätestejä valmiista tuotteistamme, ulkopuolisissa, riippumattomissa laboratorioissa.

Nämä kontrollit ovat esimerkiksi ravintoarvojen tarkistukset ravitsemuksellisten parametrien osalta, mikrobiologiset tutkimukset, mahdollisten epäpuhtauksien tutkimukset ja jatkuvat valvonnat tuotteiden laadusta ja oikeellisuudesta.

Ystävällisin terveisin

i.A. Dr. Lucia Rettenbeck
Quality assurace
Interquell GmbH